Travel

Published on maart 15th, 2020 | by OpReisBlog

0

Reizen naar Ca’n Picafort op Mallorca!

Mensen die een vakantie boeken naar Mallorca kiezen vaak voor een vakantie in de badplaats El Arenal, Magaluf of Playa de Palma. Natuurlijk niks mis mee om de hele vakantie te feesten, maar als je er toch bent waarom dan niet iets meer rondreizen over het eiland en meer plekken bekijken? Wanneer je meer wilt zien dan kunt je naar de andere kant van het eiland naar Ca’n Picafort! Een overzicht met alle informatie over deze badplaats vind je op: https://www.zomervakantie-mallorca.nl/gebieden/can-picafort/. Hieronder geven we de hoogtepunten waarom een bezoek aan deze plek op Mallorca een echte aanrader is.

Waarom een bezoek brengen aan Ca’n picafort?

Ten eerste geeft een bezoek aan Ca’n Picafort je de kans om heel Mallorca over te gaan. De meeste bekende badplaatsen op het eiland liggen in het zuidwesten, terwijl Ca’n Picafort in het noord-oosten is gelegen. Wie in het zuidwesten verblijft kan met het openbaar vervoer of een gehuurde auto het eiland over om aan de andere kant de rustigere badplaats te bezoeken: Can Picafort.

Dit laatstgenoemde is nog een reden om er te verblijven of er op bezoek te gaan. Veel vakantiebestemmingen op Mallorca staan bekend om het beruchte uitgaansleven. Veel jongeren die zich vol laten lopen met alcohol en de raarste fratsen uithalen. Hier wil niet iedereen bij het in het hotel verblijven. In Ca’n Picafort zul je hier minder snel last van hebben. Deze plek staat niet bekend om het uitgaansleven. Ondanks dat zijn er toch een handvol clubs en een aantal bars te vinden, waardoor jij je er ook weer niet hoeft te vervelen.

Nog niet overtuigt van een bezoek aan deze plek op Mallorca? Geen probleem, het mooiste moet nog komen. De belangrijkste reden waarom mensen kiezen om Ca’n Picafort te bezoeken is vanwege de stranden. De mooiste stranden van het hele eiland zijn hier te vinden met helderblauw water, schitterende rots stranden en een bodem die langzaam afloopt, waardoor het geschikt is voor kinderen. Nog een van de hoogtepunten is de boulevard met de jachthaven. Een geweldige plek om met je partner of familie te dineren en een drankje te drinken.

Reviews van Ca’n Picafort lezen

Benieuwd wat andere mensen over deze plek zeggen? Kijk dan hier voor de reviews van Ca’n Picafort. Er is geen betere manier om te ontdekken of een bepaalde plek goed is of niet door de beoordelingen van eerdere bezoekers te lezen!

 


About the AuthorGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top ↑